Hodnocení obchodu

5,0 698 hodnocení
5
682x
4
13x
3
2x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
A Avatar autora Anna | 30.1.2019
Váhám zda objednat použitý telefon, ale jak tak zde vidím, recenze jsou velmi kladné a to mě dost přesvědčuje, navíc co jsem si četla o tomto obchodě, vše vypadá jen dobře, takže si nejspíš objednán iphone 6s A+ a uvidíme :))
JR Avatar autora Jandová Radana | 28.1.2019
Doporučuji, rychlé dodání, super komunikace
H Avatar autora Honza | 27.1.2019
no objednám si Iphon 5s a uvidím jak to budu a pak přidat komentář a hvězdičky
E Avatar autora Erik | 24.1.2019
Vybrán iPhone 7 kategorie B+. Měl jsem trošku strach,ale e-shop po všech stránkách mohu doporučit.
T Avatar autora Terka | 23.1.2019
Do 24h byl telefon u mě a jsem z nej nadšená. Vybrala jsem kategorii A+ a kapacita baterie je 100%! Doporučuji všem.
C Avatar autora Caparol ,L.Žáček | 18.1.2019
Spokojenost...rychle dodani a vse je jak ma byt Dekuji
J Avatar autora Jana | 12.1.2019
Dlouho jsem váhala, jestli mám vyzkoušet tuhle stránku a objednat si telefon z tadyma. Nakonec jsem se rozhodla, že to risknu. Vybrala jsem si iphone 8 plus A+, a jsem naprosto spokojená, jak za kvalitu, tak i za částku, který telefon stál. Než jsem si pořídila tenhle telefon, tak jsem měla iphone 5 SE, a věřte, že je to velká změna (hlavně ve velikosti) ???? Děkuji moc za telefon, kdybych mohla dám i 10 hvězdiček. ☺️ Takže vřele doporučuji tuhle stránku. ????
PB Avatar autora Pavel Buček | 11.1.2019
Ano jsem
K Avatar autora Klára | 4.1.2019
Včera v 16h objednáno. Nečekala jsem takovou rychlost že už dnes si pro to půjdu na poštu. Uvidím jaký bude telefon ale zatím za mě ta rychlost super. Ne jako u konkurence že jsem měla 14 dní objednáno a nakonec volají že se stala chyba a telefon už nemají.
HB Avatar autora Hana Bušková | 2.1.2019
Jsem spokojená!!! Obchod, kde si koupit levně Iphone, jsem vybírala dlouho. Nakonec jsem si vybrala tento obchod, vzhledem k dlouholeté udržení se na trhu a kladným recenzím. Balíček došel druhý den!!! Neuvěřitelné!! Balíček jsem rozbalovala s obavami, co vybalím. Jaké bylo moje překvapení, když jsem balíček rozbalila a vykoukl na mě telefon - jako NOVÝ!!!! A+ a je bez jediného škrábnutí!! Nikde nic. Jsem velice mile překvapená. Co se týče rychlosti také vše OK. Vzhledem k tomu, že mám telefon 4 dny a neustále ho používám, nastavuji a pod. - nejsem zatím schopná hodnotit výdrž baterie. Zatím jsem ale nadmíru spokojená!!!!Stav baterie 87%. Nemám co vytknout. Kdyby bylo více takových obchodů. Komunikace s obchodem - perfektní. Vždy v krátké době přišla odpověď. díky moc - super koupě!!!!
F Avatar autora František V. | 20.12.2018
Objednal jsem model SE, v kvalitě A+... Vše je na rozhodnutí objednavatele, jakou kvalitu mt chcete. A tu také dostanete, navíc včas. A+ vlastně nový mobil, 100%baterie, vzhled bez sebemenšího poškození. A jako bonus výborná cena. Srovnání s mp.cz....lepší ceny, kvalita zaručena. Prostě DOPORUČUJI!!!
JR Avatar autora Jakub Roncsek | 19.12.2018
Obchod maximálně doporučuji, iPhone SE jsem objednal ve čtvrtek ráno, v pátek odpoledne byl doručen . Dále jsem velmi spokojený s kvalitou... popisována kvalita A+”žádné, nebo miniaturní škrabance” = telefon byl jako nový, zkoumal jsem ho velmi dlouho a škrabanec, oděrky, nebo šmouhy jsem nenašel. Pokud uvažujete nad kvalitním telefonem od značky apple, lepší e-shop v ČR snad nenajdete.
J Avatar autora Jarda | 8.12.2018
Kdybych mohl, dám hvězd 10. Super jednání, dodací lhůta přesně jak je uvedeno. Objednal jsem mobil, byl doručen do druhého dne. Platbu jsem provedl online kartou. Bohužel zapomněli zaslat sluchátka, ale po telefonické připomínce mi byly sluchátka další den doručeny. Dokonalé jednání s klientem, dokonalé služby. Doporučuji všem.
N Avatar autora Nessa | 20.11.2018
Levné, rychle dodané, 100% funkční, fakt dobrý???? Spokojená jsem
VP Avatar autora Vilda Přichází | 17.11.2018
Nejsem
D Avatar autora Danča | 17.11.2018
Doporučuji, telefon A+ je jako nový, navíc za bezkonkurenční cenu.
T Avatar autora Tereza | 12.11.2018
Opravdu dodali iphone do 2 dne od objednání, mobil je v krásném stavu, děkuji moc a všem doporučuji!!
DD Avatar autora Dana Drbalová | 1.11.2018
Telefon sice přišel o den později, ale i tak velká spokojenost s jednáním i kvalitou. Telefon jak nový, není poznat sebemenší známka používání.
P Avatar autora Petra | 25.10.2018
Telefón dorazil na druhý den!Veliká spokojenost,třída A+ vypadá opravdu jako nový!Doporučuji tento obchod.
JB Avatar autora Jarda Batek | 24.10.2018
Spokojenost :) sice na poprvé zaslán jiny model ale komunikace ,ochota na výbornou,po výměně otázka par dni přišel Apple 7 ,128gb ve třídě A+ ,přibalen dárek ,tel je ve stavu nového ,Dekuji. Mohu jenom všem doporučit !!!