Hodnocení obchodu

5,0 61 hodnocení
5
60x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
F Avatar autora | 12.9.2018
100 % spokojenost a kvalita ! Zboží odpovídalo vybrané kvalitě, obchod mohu jen doporučit.
LF Avatar autora | 9.9.2018
100% spokojenost !! Produkt přišel dobře zabalen a bez jediné oděrky !! Doporučuji !
L Avatar autora | 30.8.2018
Úplně super, koupila jsem b+ a přišel úplně v super stavu!! Doporučuji všema deseti
Z Avatar autora | 26.8.2018
Naprostá spokojenost, velmi rychlé doručení, stav telefonu perfektní:) Doporučuju!
K Avatar autora | 26.8.2018
super,super,super????????objednala jsem jeden den a druhý den přišel, naprosto v pořádku !! jenom doporučuji, hlavně se toho nebát ????????
O Avatar autora | 26.8.2018
Top firma.Kvalitní zboží a přístup na 1
M Avatar autora | 24.8.2018
Naprostá spokojenost. Iphone 7, kategorie B+, ve skvělém stavu. Doporučuji!
M Avatar autora | 22.8.2018
Budu určitě velice spoko
P Avatar autora | 20.8.2018
Koupil jsem dva telefony a jsem spokojen. Oceňuji příkladný prozákaznický přístup, ochotu, profesionální komunikaci a rychlost. Obchod doporučuji a přeji ať mu vysoko nasazená laťka vydrží a pokud možno ať se také inspirují některé další obchody, jak může (a má) vypadat přístup k zákazníkovi.
D Avatar autora | 17.8.2018
všechno ok, mohu jen doporučit, telefony jsem bral dva a jsem nadmíru spokojen.
L Avatar autora | 10.8.2018
Všechno proběhlo v pořádku ,dokonce i reklamace byla úspěšná byl mi zaslán jiný kus s nalepenym krycím sklem. Mohu doporučit . iPhone 6s
HL Avatar autora | 10.8.2018
V pondělí jsem objednala Iphone 6 A+ a ve středu už jsem ho měla doma. Vypadá jak nový, bez jediného škrábnutí. Rychlost, kvalita - za mě 1* - eshop můžu jedině doporučit.
JK Avatar autora | 9.8.2018
Objednal jsem si 6s b+ měl jsem strach jak bude vypadat ale po otevření balíku jsem byl nadšen. Spokojenost můžu jen doporučit. :-D
L Avatar autora | 9.8.2018
Naprostá rychlost včera jsem objednal, dnes mám doma. Díky za super obchod.
O Avatar autora | 7.8.2018
Koupil jsem si před cca měsicem Iphone 7 A+ a zatim tedy naprostá spokojenost!Telefon přišel naprosto v pořádku jen s minimálni oděrkou což je pochopitelné. Obchod doporučuji určitě! Telefon došel ihned. Za mě 100% kladné hodnoceni ! Jedina nevyhoda zánovních telefonu je baterie ale tak funguje minimálně z 80% jak uváději. Není se čeho bát obchod je spolehlivy, rychle odpovída a ještě rychleji zasílá telefony domů! Takže 100% spokojenost!
O Avatar autora | 4.8.2018
Tento obchod je boží!!! Koupil jsem si svůj první iPhone,konkrétně 6S a miluju ho!! Sice trosku pozdější doprava,ale jako dárek za zpoždění jste mi dali ochrané sklo,jste super!!! 200% spokojenost
N Avatar autora | 27.7.2018
Naprostá spokojenost, super komunikace, rychlé dodán...
E Avatar autora | 19.7.2018
Má někdo zkušenost s 5s řada B?
G Avatar autora | 17.7.2018
Naprostá spokojenost, doporučuji! Rychlé dodání a skvělý stav telefonu.
K Avatar autora | 17.7.2018
Bomba. Vzhled telefonů úžasný ,funkčnost bezchybná! Pokud někdo váhá tak nemá proč. Tenhle obchod je na použité iphony špička. Prostě 5z5 ????????