Hodnocení obchodu

5,0 83 hodnocení
5
81x
4
1x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
C Avatar autora | 18.1.2019
Spokojenost...rychle dodani a vse je jak ma byt Dekuji
J Avatar autora | 12.1.2019
Dlouho jsem váhala, jestli mám vyzkoušet tuhle stránku a objednat si telefon z tadyma. Nakonec jsem se rozhodla, že to risknu. Vybrala jsem si iphone 8 plus A+, a jsem naprosto spokojená, jak za kvalitu, tak i za částku, který telefon stál. Než jsem si pořídila tenhle telefon, tak jsem měla iphone 5 SE, a věřte, že je to velká změna (hlavně ve velikosti) ???? Děkuji moc za telefon, kdybych mohla dám i 10 hvězdiček. ☺️ Takže vřele doporučuji tuhle stránku. ????
PB Avatar autora | 11.1.2019
Ano jsem
K Avatar autora | 4.1.2019
Včera v 16h objednáno. Nečekala jsem takovou rychlost že už dnes si pro to půjdu na poštu. Uvidím jaký bude telefon ale zatím za mě ta rychlost super. Ne jako u konkurence že jsem měla 14 dní objednáno a nakonec volají že se stala chyba a telefon už nemají.
HB Avatar autora | 2.1.2019
Jsem spokojená!!! Obchod, kde si koupit levně Iphone, jsem vybírala dlouho. Nakonec jsem si vybrala tento obchod, vzhledem k dlouholeté udržení se na trhu a kladným recenzím. Balíček došel druhý den!!! Neuvěřitelné!! Balíček jsem rozbalovala s obavami, co vybalím. Jaké bylo moje překvapení, když jsem balíček rozbalila a vykoukl na mě telefon - jako NOVÝ!!!! A+ a je bez jediného škrábnutí!! Nikde nic. Jsem velice mile překvapená. Co se týče rychlosti také vše OK. Vzhledem k tomu, že mám telefon 4 dny a neustále ho používám, nastavuji a pod. - nejsem zatím schopná hodnotit výdrž baterie. Zatím jsem ale nadmíru spokojená!!!!Stav baterie 87%. Nemám co vytknout. Kdyby bylo více takových obchodů. Komunikace s obchodem - perfektní. Vždy v krátké době přišla odpověď. díky moc - super koupě!!!!
F Avatar autora | 20.12.2018
Objednal jsem model SE, v kvalitě A+... Vše je na rozhodnutí objednavatele, jakou kvalitu mt chcete. A tu také dostanete, navíc včas. A+ vlastně nový mobil, 100%baterie, vzhled bez sebemenšího poškození. A jako bonus výborná cena. Srovnání s mp.cz....lepší ceny, kvalita zaručena. Prostě DOPORUČUJI!!!
JR Avatar autora | 19.12.2018
Obchod maximálně doporučuji, iPhone SE jsem objednal ve čtvrtek ráno, v pátek odpoledne byl doručen . Dále jsem velmi spokojený s kvalitou... popisována kvalita A+”žádné, nebo miniaturní škrabance” = telefon byl jako nový, zkoumal jsem ho velmi dlouho a škrabanec, oděrky, nebo šmouhy jsem nenašel. Pokud uvažujete nad kvalitním telefonem od značky apple, lepší e-shop v ČR snad nenajdete.
J Avatar autora | 8.12.2018
Kdybych mohl, dám hvězd 10. Super jednání, dodací lhůta přesně jak je uvedeno. Objednal jsem mobil, byl doručen do druhého dne. Platbu jsem provedl online kartou. Bohužel zapomněli zaslat sluchátka, ale po telefonické připomínce mi byly sluchátka další den doručeny. Dokonalé jednání s klientem, dokonalé služby. Doporučuji všem.
N Avatar autora | 20.11.2018
Levné, rychle dodané, 100% funkční, fakt dobrý???? Spokojená jsem
D Avatar autora | 17.11.2018
Doporučuji, telefon A+ je jako nový, navíc za bezkonkurenční cenu.
T Avatar autora | 12.11.2018
Opravdu dodali iphone do 2 dne od objednání, mobil je v krásném stavu, děkuji moc a všem doporučuji!!
DD Avatar autora | 1.11.2018
Telefon sice přišel o den později, ale i tak velká spokojenost s jednáním i kvalitou. Telefon jak nový, není poznat sebemenší známka používání.
P Avatar autora | 25.10.2018
Telefón dorazil na druhý den!Veliká spokojenost,třída A+ vypadá opravdu jako nový!Doporučuji tento obchod.
JB Avatar autora | 24.10.2018
Spokojenost :) sice na poprvé zaslán jiny model ale komunikace ,ochota na výbornou,po výměně otázka par dni přišel Apple 7 ,128gb ve třídě A+ ,přibalen dárek ,tel je ve stavu nového ,Dekuji. Mohu jenom všem doporučit !!!
P Avatar autora | 18.10.2018
Naprostá spokojenost! Objednala jsem si telefon B+, našla jsem jeden škrábaneček, který nejde ani vidět a hned na druhý den jsem měla telefon doma :-) Můžu jen doporučit, takových e-shopu více :-) Děkuji
BB Avatar autora | 16.10.2018
Telefon přišel později, než měl, skrze omyl, kdy nakonec daný telefon nebyl dostupný. Ale to se může stát ... Nicméně byl problém adekvátně vyřešen a komunikace byla opravdu na jedničku. Zboží vypadá skvělě a můžu nákup jen a jen doporučit.
C Avatar autora | 10.10.2018
Moc spokojená..v pondělí večer jsem objednala a ve středu už byl doma. Vypadá jako nový nemá žádné poškození . Objednávala jsem iPhone SE kategorie A+. Doporučuju tento obchod.
P Avatar autora | 10.10.2018
Spokojenost iphone 6s rosegold A+ telefon odpovida popisu rychlost-dodání 1 den. Doporučuji
AB Avatar autora | 9.10.2018
Naprostá spokojenost, iPhone v perfektním stavu (koupila jsem B+), dodání v termínu. Mohu pouze doporučit!
A Avatar autora | 8.10.2018
Píšu recenzi až po měsíci používání a naprostá spokojenost! Personál je krásně ochotný. Bez problémů a s velkou omluvou mi poslali redukci, na kterou zapomněli a zároveň, když jsme objednávali 6s pro přítelova tatínka, tak nebyl žádný problém s tím, aby počkali (protože jsme si vzpomněli 10 minut před zavíráním a potřebovali jsme telefon do druhého dne). Já jsem objednávala iPhone 7 v kategorii A+ a jsem z něj úplně nadšená! Telefon funguje jak má, vypadá nádherně a já jsem spokojená. Sice jsem měla strach si objednat telefon z této stránky, ale můžu říct, že pouze stačí se nebát a obchod už doporučuju kde můžu.