🎁 dnes 6 měsíců bez navýšení COFIDIS + SLEVA 700 Kč na iPhone/iPad/Mac

Jak "nenaletět" při koupi zánovních/použitých iPhonů?

Snímek obrazovky 2019-05-05 v 19.35.30 

 

Jak ušetřit až 40% a nenechat se napálit?

 

Skutečné příběhy nákupů z bazarů, kamenných prodejen, kamarádů,…

 

⚠️  neotestované

⚠️ skryté závady 

⚠️ nejistý původ 

⚠️ bez dokladu

⚠️ bez 33 dní na výměnu 

⚠️  bez záruky 

⚠️  bez 14 dní na vrácení 

⚠️  bez servisu

 

"Koupil jsem iPhone v kamenné prodejně, po pár týdnech jsem zjistil, že chci jiný, bohužel nemůžu ani do 14 dní vrátit ani do 33 dní vyměnit.

"Koupil jsem iPhone v kamenném bazaru, po pár týdnech přestal fungovat a v servisu mi řekli, že se bývalému majiteli do něho dostala voda. Bývalý majitel tvrdí, že mu do toho nikdy voda nevnikla a že jsem to pokazil já".

"Koupil jsem iPhone na eshopu. Za 3 měsíce se pokazil a poslal jsem jej na záruční reklamaci. Prodejce mi jej vrátil bez opravy, že jsem porušil nějaké plomby. Nikdy jsem iPhone neotvíral. Prodejce se mi vysmál, že mám smůlu. Ptal jsem se na České obchodní inspekci a potvrdili mi, že tento postup je protiprávní. Prodejce ale trvá na svém. Mám tak pokažený iPhone za 10 tisíc k ničemu. Vygooglil jsem si "iphone recenze plomby" a zjistil jsem, že nejsem jediný, kdo naletěl."

"Koupil jsem iPhone v online bazaru a přišel mi zablokovaný na iCloud. V servisu mi řekli, že bez odblokování bývalým majitelem jej můžu vyhodit. Bývalý majitel se mnou nekomunikuje."

"Koupil jsem iPhone od kamaráda a po týdnu se objevila závada. Šel jsem do servisu, kde řekli, že musel v minulosti spadnout. Pohádali jsme se s kamarádem komu spadl a ztratil jsem kamaráda."

"Koupil jsem iPhone na online bazaru. Po 2 měsících mi volá Policie, že ho musím odevzdat bez náhrady, protože je kradený."

"Koupil jsem iPhone v kamenném bazaru. Zjistil jsem, že baterie je po své životnosti (prodejce nedělá zátěžové testy, které by tuto vadu prokázaly), i když ukazovala 85% a musím koupit novou za 2000 Kč."

"Koupil jsem iPhone na kamenné prodejně, po 7 měsících se objevila závada a na prodejně mi řekli, že záruka je jen 6 měsíců, a že jsem jim to podepsal při koupi. Na námitku, že je to nezákonné a záruka musí být min. 12 měsíců se mi vysmáli, že jsem to neměl podepisovat při koupi."

"Koupil jsem iPhone na eshopu v domnění, že je nový. Ukázalo se, že jde o padělek iPhone z Asie s Andoroid systémem. Prodejce odmítá uznat svou chybu. Po pročtení ostatních recenzí na webu jsem pochopil, že nejsem sám kdo naletěl."

"Koupil jsem iPhone na eshopu a zjistil po 25 dnech, že mi nevyhovuje a že chci lepší. Prodejce bohužel nenabízí možnost do 33 dnů zdarma vyměnit."

"Koupil jsem iPhone jako dárek na eshopu a přítelkyně si rozmyslela, že chce jinou barvu po 27 dnech. Prodejce bohužel nenabízí možnost do 33 dnů od vytvoření objednávky zdarma vyměnit."

"Koupil jsem iPhone na bazaru. Po 7 měsících mi volá Policie, že ho musím odevzdat bez náhrady, protože je firemní a zaměstnanec ho prodal bez souhlasu zaměstnavatele."

  

Nekupujte zajíce v pytli, ale nejkvalitnější nové/rozbalené/zánovní/použité iPhony u nás.

 

Jako první jsme zveřejnili jak testujeme: Více >

 

 

 

✓ všechny námi dodávané iPhony jsou nové z CZ oficiální distribuce nebo nejkvalitnější zánovní/použité iPhony z distribuce ČR/EU/USA, plně v českém i slovenském + anglickém a dalších světových jazycích, odhlášené z iCloud, s vypnutou funkcí Najít můj iPhone, s vypnutým zámkem klávesnice a neblokované na žádného operátora

pozn. typ distribuce nemá žádný vliv na fukčnost/kvalitu/záruky, telefony jsou téměř identické tzn. můžete používat téměř kdekoliv na světě

100% funkční Apple iPhony 

 ✓ všechny iPhony jsou pečlivě prověřené a otestované našimi techniky (testujeme až 60 různých funkcí-kamera, foto, gps modul, wifi moduly, touch id, home button, nabíjení, vysílače gsm/lte,...)

iPhony 14 Pro:Max

 

✓ všechny iPhony dodáváme v balení - originální 100% funkční a technikem otestovaný iPhone na 60 funkcí, baterie se životností min. 80%, nový kvalitní značkový neoriginální nebo originální Apple kabel lightning (podle kategorie viz. detail produktu),  podle kategorie (viz. detail produktu) bez krabičky nebo nová neoriginální bílá krabička včetně jehly na SIM kartu (vzhled originální bez popisů), do emailu 1-3 dny po koupi fakturu sloužící jako záruční list se zárukou min. 12 měsíců, podrobněji viz. detail produktu

 ✓ všechny baterie jsou otestovány techniky a mají životnost min. 80% a více (ušetříte až 2000 Kč za koupi nové)

✓ všechny iPhony jsou po úspěšných technických testech rozděleny do kosmetických kategorií Rozbalený/Premium/Výborný/Velmi dobrý/Uspokojivý viz. výše

✓ garantujeme doživotně původ i kvalitu (iPhony jsou řádně pořízeny od našich renomovaných zahraničních partnerů)

✓ zajišťujeme kvalitní záruční i pozáruční servis (záruka je dle Vašeho výběru min. 12 nebo 24 měsíců) + smluvní záruka 2 nebo 3 roky

✓ garantujeme 100% bezpečný nákup - zboží můžete do 14 dní vrátit* a jen u nás dokonce do 33 (!) dní od vytvoření objednávky bez důvodu vyměnit

✓ poskytujeme Vám zákaznickou podporu  (tel. 277 278 680 Po-Pá 9 - 16.30, email: info@pouziteiphony.cz Po-Pá 9-16,30) viz. kontakty

✓ nakupujte bez DPH, sazba DPH je podle par. 90 zákona o DPH 0% u zánovního/použitého zboží (iPhony), u ostatního zboží (např. příslušenství) je obvykle 21%, jsme plátci DPH

✓ jednoduchá výměna, reklamace, vrácení Více >

 ✓ co o nás říkají zákazníci? Více >

 stavy iphoů 20122022 2122 

 

 

 

 

* výměna bez důvodu do 33 dní od vytvoření objednávky platí pro všechny (spotřebitele, podnikatele,..), vrácení platí podle zákona pouze pro spotřebitele (tzn. nepodnikající fyzické osoby)

*** žádná záruka nekryje poškození iPhonu tekutinou https://www.pouziteiphony.cz/zaruka-nekryje-politi-tekutinou-u-zadneho-iphonu--ani-x-8-8-plus--7-7plus/

**** nadstandardní službu výměna zdarma do 33 dní od vytvoření objendávky lze použít pouze jedenkrát k jednomu konkrétnímu nákupu zboží (např. zákazník koupí a zaplatí produkt, poté může do 33 dní využít tuto službu a vyměnit bezplatně za jiný produkt s doplatkem rovnající se nule nebo vyšší tzn. ne nižším, na nový produkt poskytnutý za starý nelze již tuto službu znovu použít)

×

Splátková kalkulačka ESSOX

×