Hodnocení obchodu

5,0 698 hodnocení
5
682x
4
13x
3
2x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Matěj | 22.8.2018
Budu určitě velice spoko
P Avatar autora Petr | 20.8.2018
Koupil jsem dva telefony a jsem spokojen. Oceňuji příkladný prozákaznický přístup, ochotu, profesionální komunikaci a rychlost. Obchod doporučuji a přeji ať mu vysoko nasazená laťka vydrží a pokud možno ať se také inspirují některé další obchody, jak může (a má) vypadat přístup k zákazníkovi.
D Avatar autora dr. X | 17.8.2018
všechno ok, mohu jen doporučit, telefony jsem bral dva a jsem nadmíru spokojen.
J Avatar autora jan | 14.8.2018
objednal jsem si iphone 6s po třech dech mi nepřišel a když píšu na E-mail žádná snaha o komunikaci :( velké zklamaní
L Avatar autora Luboš | 10.8.2018
Všechno proběhlo v pořádku ,dokonce i reklamace byla úspěšná byl mi zaslán jiný kus s nalepenym krycím sklem. Mohu doporučit . iPhone 6s
HL Avatar autora Hedvika Laskýová | 10.8.2018
V pondělí jsem objednala Iphone 6 A+ a ve středu už jsem ho měla doma. Vypadá jak nový, bez jediného škrábnutí. Rychlost, kvalita - za mě 1* - eshop můžu jedině doporučit.
JK Avatar autora Jan Kratochvíl | 9.8.2018
Objednal jsem si 6s b+ měl jsem strach jak bude vypadat ale po otevření balíku jsem byl nadšen. Spokojenost můžu jen doporučit. :-D
L Avatar autora Libor | 9.8.2018
Naprostá rychlost včera jsem objednal, dnes mám doma. Díky za super obchod.
O Avatar autora Ondřej | 7.8.2018
Koupil jsem si před cca měsicem Iphone 7 A+ a zatim tedy naprostá spokojenost!Telefon přišel naprosto v pořádku jen s minimálni oděrkou což je pochopitelné. Obchod doporučuji určitě! Telefon došel ihned. Za mě 100% kladné hodnoceni ! Jedina nevyhoda zánovních telefonu je baterie ale tak funguje minimálně z 80% jak uváději. Není se čeho bát obchod je spolehlivy, rychle odpovída a ještě rychleji zasílá telefony domů! Takže 100% spokojenost!
O Avatar autora Ondra | 4.8.2018
Tento obchod je boží!!! Koupil jsem si svůj první iPhone,konkrétně 6S a miluju ho!! Sice trosku pozdější doprava,ale jako dárek za zpoždění jste mi dali ochrané sklo,jste super!!! 200% spokojenost
M Avatar autora Matěj | 3.8.2018
Nemáte někdo zkušenosti s C skupinou???
N Avatar autora Natála | 27.7.2018
Naprostá spokojenost, super komunikace, rychlé dodán...
E Avatar autora Elemmmka | 19.7.2018
Má někdo zkušenost s 5s řada B?
G Avatar autora Gabriela | 17.7.2018
Naprostá spokojenost, doporučuji! Rychlé dodání a skvělý stav telefonu.
K Avatar autora Karel | 17.7.2018
Bomba. Vzhled telefonů úžasný ,funkčnost bezchybná! Pokud někdo váhá tak nemá proč. Tenhle obchod je na použité iphony špička. Prostě 5z5 ????????
J Avatar autora Jiri | 16.7.2018
Naprosta spokojenost ve vsech ohledech - telefon snad jeste ve vyssi kvalite nez je popsano pro danou kategori (objednal jsem si iPhone 6 v kategorii A a vypada jako zcela novy pristroj ), skvely pristup, ochota komunikace a rychlost obchodu - za mne osobne jsou sluzby tohoto obchodu skutecne prikladne !
V Avatar autora Viktor | 13.7.2018
Zatím nic objednal jsem si to v utery a ještě nepřišel
T Avatar autora Tina | 7.7.2018
Momentálně čekám na mobil, ale podle ohlasů už se na něj velice tesim!
D Avatar autora Dominika | 30.6.2018
Naprostá spokojenost, telefon 6S řady A je jako nový, žádná známky sebemenšího použití. Velmi rychlé zpracování objednávky a její doručení. Doporučuji všem, kteří chtějí ušetřit nějaký ten tisíc za stejnou kvalitu :)
K Avatar autora Kristýna | 23.6.2018
Naprosto skvělá komunikace, telefon odpovídá všemu, funguje bezvadné. Jeden den objednáno, druhy den ráno už doma. Moc doporučuji!